Palvelut

Peruskorjaus

Peruskorjaus yksi yleisimpiä, mutta samalla vaativimpia saneerausalan urakoita. Monia eri työvaiheita sisältävänä pitkäkestoisena projektina se asettaa aivan erityiset vaatimukset peruskorjauksen toteuttavalle taholle - niin ammattitaidon kuin myös ajanhallinnan suhteen. Porin Pölli ja Pökkelö suunnittelee ja toteuttaa laadukkaat ja kestävät korjaustyöt monipuolisesti ja luotettavasti. 

Sauna ja kylpyhuone

Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme toteuttaa kylpyhuone- ja saunaremontit myös avaimet käteen -palveluna. Palvelemme asiakkaitamme täydellisesti, vanhan purkamisesta vesieristystöihin, kaakeloinnista ja saumaustöistä aina kalusteasennuksiin ja muihin pintatöihin saakka. Toimintaperiaatteenamme on tehdä sellaista työtä, jossa asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän vaivaa ja huolta. Meillä kylpyhuoneremonttisi on siis hyvissä käsissä. Ota yhteyttä alan kokeneeseen ammattilaiseen niin mietitään yhdessä toimitilasi tai kotisi kylpyhuone- ja saunaremonttia eteenpäin.

Huoneisto remontit

Huoneistoremonttien toteuttaminen ammattitaitoisella urakoitsijalla kannattaa aina. Työt valmistuvat tehokkaasti ja ajallaan, lopputuloksen ollessa laadukas ja kestävä. Porin Pölli ja Pökkelö tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista huoneistoremontointia koko Satakunnan alueelle julkisen sektorin toimijoille, yrityksille sekä kotitalouksille. 

Keittiö remontit

Keittiö mielletään usein kodin keskeiseksi ja tärkeimmäksi tilaksi, eikä turhaan. Keittiössä vietetään paljon aikaa, joten sen toimivuuteen ja pientenkin yksityiskohtien suunnitteluun kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota. Usein esimerkiksi myös asunnon myyntitilanteessa keittiön kunto on asunnon hinnan - kuin myös myyntiajan - kannalta keskeisessä asemassa.

Monimutkaisena ja useita eri työvaiheita sisältävänä projektina keittiön rakentaminen ja remontointi asettavat omat paineensa työn suorittajalle. Tämän vuoksi kotisi ehkä arvokkaimman tilan remontointi kannattaakin antaa vain alansa kokeneimpien tekijöiden käsiin. Ammattitaidolla tehty keittiö paitsi näyttää hyvältä, se voi myös nostaa asuntosi arvoa merkittävälläkin tavalla.
Meiltä saat kattavat ja laadukkaat keittiösaneeraustyöt vuosien kokemuksella. Hoidamme vanhan keittiön purkutyöt, kaakeloinnit ja muut pintatyöt sekä tietenkin kalusteasennukset rautaisella ammattitaidolla.

Timanttityöt

Timanttiporaus soveltuu hyvin uudis- ja korjausrakentamiseen, koska se ei aiheuta pölyä eikä runkomelua. Asiakkaan ei tarvitse välttämättä keskeyttää toimintaansa timanttityön ajaksi.

Porin Pöllin ja Pökkelön työmaapalveluiden vahvaan osaamiseen kuuluu jo monen vuoden kokemuksella. Monipuolinen ja nykyaikainen kalusto takaa siistin lopputuloksen. Timanttiporalla reiät saadaan lattiaan, seinään ja kattoon.

Timanttisahaus mahdollistaa kiviainesten leikkauksen siististi ja pölyttömästi. Hyvän lopputuloksen saamiseksi työn on oltava ammattitaitoista ja tarkkaa.

Ilmakuvaus 

Porin Pölli ja Pökkelö tarjoaa ammattimaista ilmakuvausta .

Vankan valokuvausosaamisen ansiosta meillä on silmää kuvien ja videokuvan sommittelulle. Tuotamme laadukkaita valokuvia sekä tarvittaessa 4K tasoista videota. Kuvat käsitellään yksilöllisesti ja toimitetaan haluttuun kokoon ja mediaan.

Myös videoiden jälkituotanto, kuten editointi, musiikki ja värimäärittelyt onnistuvat kauttamme. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin videotuotannot.